לצפייה בהגדלה לחצו על התמונה |
* פתיתי המלח מוסיפים לסלט מרקם קראנצ'י מעניין ומיוחד.
המצרכים לקערת סלט משפחתית:
500 גר' שעועית ירוקה טרייה ונקייה.
3 קישואים פרוסים לחצאי עיגולים.
12 גבעולי אספרגוס טריים.
500 גרם פרחי ברוקולי.
בצל קטן פרוס לטבעות.
שמן זית.
פתיתי מלח שחורים ולבנים.
פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
- חממו מחבת ווק ב- 2 כפות שמן זית.
- הוסיפו למחבת את גבעולי והאספרגוס והקפיצו קלות.
- הוסיפו את השעועית הירוקה והמשיכו להקפיץ בעדינות,
- הוסיפו את הקישואים, פרחי הברוקולי וטבעות הבצל והקפיצו את כל הירקות יחדיו במשך כ- 2-3 דקות.
- העבירו את הסלט לצלחת הגשה יפה ובזקו מעליו פתיתי מלח שחור, פתיתי מלח לבן ומעט פלפל שחור גרוס.
- ניתן להגיש את הסלט כשהוא חם או קר ו/או כמנה אישית.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה