RSS

יום חמישי, 18 ביולי 2013

סלט ירוק מוקפץ

לצפייה בהגדלה לחצו על התמונה
באדיבות חברת "מלח הארץ"
* פתיתי המלח מוסיפים לסלט מרקם קראנצ'י מעניין ומיוחד.


המצרכים לקערת סלט משפחתית:

500 גר' שעועית ירוקה טרייה ונקייה.
3 קישואים פרוסים לחצאי עיגולים.
12 גבעולי אספרגוס טריים.
500 גרם פרחי ברוקולי.
בצל קטן פרוס לטבעות.
שמן זית.
פתיתי מלח שחורים ולבנים.
פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

  1. חממו מחבת ווק ב- 2 כפות שמן זית.
  2. הוסיפו למחבת את גבעולי והאספרגוס והקפיצו קלות.
  3. הוסיפו את השעועית הירוקה והמשיכו להקפיץ בעדינות,
  4. הוסיפו את  הקישואים, פרחי הברוקולי וטבעות הבצל והקפיצו את כל הירקות יחדיו במשך כ- 2-3 דקות.
  5. העבירו את הסלט לצלחת הגשה יפה ובזקו מעליו פתיתי מלח שחור, פתיתי מלח לבן ומעט פלפל שחור גרוס.
  6. ניתן להגיש את הסלט כשהוא חם או קר ו/או כמנה אישית.

בתיאבון!

לעמוד "מלח הארץ" בפייסבוק - http://www.facebook.com/israelsalt

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *