מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.
מתכון ל 5 סועדים
חומרים:
חומרים:
0.5 ק"ג פילה דג דניס או סלמון.
5 י"ח פילה דג אמנון.
5 כפות שמן זית.
קורט פלפל לבן.
כפית מלח.
כפית שום טחון.
5 כפות מיץ לימון.
חומרים לרוטב:
¼ כוס מיץ לימון.
¼ כוס יין לבן.
קורט פלפל לבן.
כפית מלח.
קורט זנגביל.
פילה לימון (משני לימונים).
0.5 כוס (רצועות) עגבניות מיובשות.
1.5 כוס מים.
כף קורנפלור.
אופן הכנה
- משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל ל 30 דקות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים 5 דקות בחום נמוך.
- מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ל-10 דקות.
- מניחים את הדגים במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.
בתיאבון!
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה