RSS

יום ראשון, 23 ביוני 2013

פילה דניס ואמנון ברוטב לימון ועגבניות מיובשות



מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.

מתכון ל 5 סועדים

חומרים:


0.5 ק"ג פילה דג דניס או סלמון.
5 י"ח פילה דג אמנון.
5 כפות שמן זית.
קורט פלפל לבן.
כפית מלח.
כפית שום טחון.
5 כפות מיץ לימון.

חומרים לרוטב:

¼ כוס מיץ לימון.
¼ כוס יין לבן.
קורט פלפל לבן.
כפית מלח.
קורט זנגביל.
פילה לימון (משני לימונים).
0.5 כוס (רצועות) עגבניות מיובשות.
1.5 כוס מים.
כף קורנפלור.

אופן הכנה

  1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל ל 30 דקות.
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים 5 דקות בחום נמוך.
  3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ל-10 דקות.
  5. מניחים את הדגים במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.


בתיאבון!

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *