באדיבות טחינה אחווה.
בשיתוף: מאיר בולקה – צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
בשיתוף: מאיר בולקה – צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
המצרכים:
קופסת טחינה 500 גרם
נוזל קוקוס מקופסא 400 גרם
אצבע מגורדת של ג'ינג'ר
קופסת שימורים קטנה של פלחי אננס חתוכים לקוביות
קומץ גרעיני רימון
רבע כוס מיץ רימונים טבעי
אופן ההכנה:
- מעבירים את תוכן הטחינה הגולמית ונוזל הקוקוס לכלי גדול ומוסיפים אליו את הג'ינג'ר המגורד. בוחשים הכל יחד בעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון עד לקבלת מרקם מרקם אחיד.
- מוסיפים את פלחי האננס ובוחשים בעזרת כף.
- יוצקים לכוסות הגשה עד לגובה של כ-ס"מ אחד פחות. מכניסים למקפיא עד שמתגבש.
- כשעה לפני ההגשה, יוצקים את מיץ הרימונים ומחזירים למקפיא.
- לפני ההגשה, מפזרים את גרעיני הרימון מעל ומגישים.
בתיאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה