RSS

יום שני, 24 ביוני 2013

פילה דג סלמון כבוש

באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת

חומרים

1 יח' פילה דג סלמון (בערך 1.2 ק"ג).

1/2 ק"ג מלח גס.
1/2 ק"ג סוכר.
1 כף פלפל שחור גרוס.
1/4 כוס שמיר קצוץ.

אופן הכנה
  1. מורידים מפילה הדג את העור (רצוי כשהוא חצי קפוא).
  2. מערבבים את את שאר החומרים יחד.
  3. עוטפים את הדג מכל הצדדים בחומרי הטעם ומשארים את הדג במקרר עם החומרים למשך 36 שעות.
  4. שוטפים את הדג במים קרים ומחזרים למקרר.
  5. פורסים את הדג, דק, דק ומגישים.

*הדג יכול להיות במקרר עד 5 ימים.

בתיאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *