באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת
חומרים
1 יח' פילה דג סלמון (בערך 1.2 ק"ג).
1/2 ק"ג מלח גס.
1/2 ק"ג סוכר.
1 כף פלפל שחור גרוס.
1/4 כוס שמיר קצוץ.
אופן הכנה
- מורידים מפילה הדג את העור (רצוי כשהוא חצי קפוא).
- מערבבים את את שאר החומרים יחד.
- עוטפים את הדג מכל הצדדים בחומרי הטעם ומשארים את הדג במקרר עם החומרים למשך 36 שעות.
- שוטפים את הדג במים קרים ומחזרים למקרר.
-
פורסים את הדג, דק, דק ומגישים.
*הדג יכול להיות במקרר עד 5 ימים.
בתיאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה