מאת: נדב מרום, שף ראשי בקפה גרג.
באדיבות רשת קפה גרג.
באדיבות רשת קפה גרג.
רכיבים:
250גרם פילה
סלמון עם העור, נקי מאידרות.
מלח.
פלפל.
מלח.
פלפל.
1 כפית פטרוזיליה ושום
כתושים יחד עם מעט שמן.
שומשום קלוי מעורב עם שומשום שחור.
2כפות
שמן לטיגון.
רוטב:
2 כפות רוטב טריאקי.
קורט צ׳ילי חריף גרוס.
1 כפית
בצל ירוק קצוץ.
אופן ההכנה:
- לחמם תנור ל-200 מעלות.
- לחצות את נתח הסלמון לאורכו עד העור, מבלי לחתוך את העור.
- לפתוח את הסלמון בצורת ״פרפר״ כך שחלק העור יהיה נסתר בתוך הקיפול.
- לתבל את הדג במלח, פלפל ובמחית הפטרוזיליה והשום.
- לטבול את הדג בתערובת השומשום בעדינות עד שיהיה מכוסה באופן מלא.
- לחמם את השמן במחבת טפלון ולצרוב את הדג עד שהשומשום מקבל גוון זהוב.
- להכניס לתנור ל-5 דקות נוספת.
- לערבב במחבת החם את רכיבי הרוטב ולהגיש את הדג עם הרוטב מעל.
בתיאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה