RSS

יום שבת, 6 ביולי 2013

סלט בורגול ועדשים

לצפייה בהגדלה לחצו על התמונה
באדיבות רשת קפה גרג

מצרכים:

1 כוס בורגול מושרה.
1 כוס עדשים שחורות מבושלות.
1 בטטה בינונית חתוכה קוביות 1 ס"מ, מתובלות במלח, פלפל שחור וסילאן - אפויות בתנור בחום גבוה.
1 חופן אפונה חלוטה קלות.
2 עגבניות קצוצות.
1 פלפל אדום קצוץ.
2 מלפפונים קצוצים.
1 בצל סגול קצוץ.
1 כוס אגוזים, שקדים ובוטנים מסוכרים מכל הסוגים.
1/2 כוס חמוציות.
1 כף גדולה פטרוזיליה קצוצה.
1 כף נענע קצוצה.

ההכנה:

לערבב הכל בקערה ולתבל בקורט מלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
מומלץ להמתין כחצי שעה לפני האכילה בכדי שכל הטעמים יתערבבו ויספגו.

בתאבון!

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *