באדיבות ענבל ברדוגו - נטורופטית N.D
רכיבים:
3 בננות קפואות
מנגו בינוני קפוא
6-8 כפות של חלב קוקוס.
סירופ אגבה/דבש (לא חובה)
2-3 קוביות של שוקולד מריר 70%
אופן ההכנה:
להקפיא מראש בננות ומנגו מקולפים וחתוכים. לשים במעבד מזון את חתיכות הבננה והמנגו ולהוסיף את חלב בקוקוס. אם הפירות לא מספיק מתוקים אפשר להוסיף מעט סירופ אגבה או דבש ולעבד עד למרקם של גלידה. בהתחלה המרקם יוצא פירורי, להמשיך לעבד עד למרקם הרצוי. לגרר מעל שוקולד מריר 70% ולהגיש מיד.
בתיאבון.
לאתר של ענבל www.inbal-nd.co.il
רכיבים:
3 בננות קפואות
מנגו בינוני קפוא
6-8 כפות של חלב קוקוס.
סירופ אגבה/דבש (לא חובה)
2-3 קוביות של שוקולד מריר 70%
אופן ההכנה:
להקפיא מראש בננות ומנגו מקולפים וחתוכים. לשים במעבד מזון את חתיכות הבננה והמנגו ולהוסיף את חלב בקוקוס. אם הפירות לא מספיק מתוקים אפשר להוסיף מעט סירופ אגבה או דבש ולעבד עד למרקם של גלידה. בהתחלה המרקם יוצא פירורי, להמשיך לעבד עד למרקם הרצוי. לגרר מעל שוקולד מריר 70% ולהגיש מיד.
בתיאבון.
לאתר של ענבל www.inbal-nd.co.il
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה