RSS

יום ראשון, 7 ביולי 2013

רוטב חמוציות עם תבלין קינמון טחון

באדיבות מותג התבלינים "מקורמיק"
מומלץ כתוספת לפנקייק, גלידה ועוד..

זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 15 דקות

רכיבים:

1 כוס סוכר
1 כוס מים
35 גרם חמוציות/ תותים טריים שטופים ומגולענים
1/2 כפית קינמון טחון
1/2  כפית תמצית וניל טהור

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בסיר בינוני את הסוכר והמים. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה. מוסיפים את החמוציות/תותים והקינמון ומביאים לרתיחה נוספת. מפחיתים את החום לבינוני נמוך וממשיכים לבשל למשך 10 דקות או עד אשר החמוציות/תותים מתרככים והתערובת מסמיכה, מערבבים מידי פעם.
  2. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל. מכסים את הסיר ומקררים את התערובת בטמפרטורת החדר.
  3. מכניסים את התערובת למקרר עד אשר היא מוכנה להגשה.
  4. מומלץ להגיש כתוספת לפנקייק, פרנץ' טוסט, גלידה וכו'.

דבר המפרסם:


תבלין הקינמון של מקורמיק בעל ארומה עשירה שמשדרגת כל מתכון. תבליני 'מקורמיק' נוחים לשימוש ומבטיחים טריות מקסימאלית לתיבול מושלם.
מחיר מומלץ ליחידה: 25 ₪
כשרות – הרבנות הראשית לישראל.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *