באדיבות ענבל ברדוגו - נטורופטית N.D
חומרים ל- 2 מנות
רכיבים:
חצי חבילה של עלי רוקט
2 זוקיני קטנים
2 מלפפונים
דלורית בינונית
2 כוסות של קינואה מבושלת
חופן אגוזי מלך
לתיבול: שמן זית, מלח ולימון.
אופן ההכנה
מבשלים כוס קינואה עם שתי כוסות מים רותחים ומעט מלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל המים נספגים והגרגירים נפתחים (בערך כ- 10 דק') ונותנים לה להתקרר.
אופים את הדלורית בחום גבוה עד לריכוך והשחמה.
מסירים את הגבעולים של עלי הרוקט ומכניסים לקערה, מקלפים בעזרת קולפן דפים של זוקיני טרי, חותכים את המלפפון לרצועות ומוסיפים לקערה. לאחר שהדלורית מתקררת, מקלפים וחותכים אותה לקוביות. מוסיפים את הדלורית והקינואה לסלט, מתבלים בשמן זית, מלח ולימון ולבסוף מוסיפים את האגוזים הקצוצים.
אם אוהבים - אפשר להוסיף חתיכות של תפוח לסלט.
בתיאבון!
לאתר של ענבל www.inbal-nd.co.il
חומרים ל- 2 מנות
חצי חבילה של עלי רוקט
2 מלפפונים
דלורית בינונית
2 כוסות של קינואה מבושלת
חופן אגוזי מלך
לתיבול: שמן זית, מלח ולימון.
אופן ההכנה
מבשלים כוס קינואה עם שתי כוסות מים רותחים ומעט מלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל המים נספגים והגרגירים נפתחים (בערך כ- 10 דק') ונותנים לה להתקרר.
לצפייה בהגדלה לחצו על התמונה |
אופים את הדלורית בחום גבוה עד לריכוך והשחמה.
מסירים את הגבעולים של עלי הרוקט ומכניסים לקערה, מקלפים בעזרת קולפן דפים של זוקיני טרי, חותכים את המלפפון לרצועות ומוסיפים לקערה. לאחר שהדלורית מתקררת, מקלפים וחותכים אותה לקוביות. מוסיפים את הדלורית והקינואה לסלט, מתבלים בשמן זית, מלח ולימון ולבסוף מוסיפים את האגוזים הקצוצים.
אם אוהבים - אפשר להוסיף חתיכות של תפוח לסלט.
בתיאבון!
לאתר של ענבל www.inbal-nd.co.il
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה