RSS

יום שבת, 6 ביולי 2013

לביבות סלק

להגדלה לחצו על התמונה
באדיבות ענבל ברדוגו - נטורופטית  N.D

המצרכים ל 12 לביבות גדולות ועסיסיות:

2 סלקים בינוניים.
1 גזר.
1. בצל ירוק.
3 ביצים.
1/3 קובייה של גבינת פטה כבשים (כ-70-90 גרם).
1/2 \כוס קמח כוסמין מלא.
מעט מלח ופלפל שחור.

אופן ההכנה:

  1. מגררים את הסלקים והגזר וסוחטים את הנוזלים.
  2. מוסיפים בצל ירוק קצוץ, גבינת פטה מפוררת ואת כל שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
  3. משמנים תבנית שקעים מסיליקון עם מעט שמן זית וממלאים אותם בתערובת.
  4. אופים בחום גבוה כחצי שעה.
בתיאבון!

לאתר של ענבל www.inbal-nd.co.il

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שלחו אלינו את המתכון המנצח שלכם

שם

אימייל *

הודעה *